Viivi

torstai 31. toukokuuta 2012

Torstain turinat

Hassu pentu. Sillä vaihtelee kyllä todella paljon fiilikset päivittäin. Jonain päivänä se on ihan hirviöpentu joka koko ajan kokeilee rajojaan, toisinaan se on valtavan energinen ja koko ajan menossa mutta kuitenkin käyttäytyy ja on myös päiviä jolloin se on rauhallinen ja ihana ja söpö ja maailman kultaisin pieni labradori. Valitettavasti viimeinen vaihtoehto on se harvinaisin :D

Selvästi se jo tietää mitä saa tehdä ja mitä ei ja mitä tarkoittaa "EI". Jotain pahaa tehdessään se saattaa vilkaista mua tai Attea, miettii hetken ja tarttuu toimeen. Pieni "kröhöm" riittää ja Viivi lopettaa pahanteon. Kissan kiusaaminen on loistava esimerkki. Jouduttiin sen asian kanssa käymään ihan kunnon neuvotteluja kun kissa sai vähän turhan kovaa kyytiä eikä tuo tossukka kissa osaa itse sanoa ettei sellainen peli vetele. Nyt on kissan kiusaaminen jäänyt, mutta välillä pitää kokeilla josko sittenkin. Sormien napsautus kuitenkin riittää ja kissa jää rauhaan :)

Monesti olen miettinyt että olisipa mulla yhtä suuri vaikutus pentuun kuin esim. Tikrulla on. Sen tarvitsee vain vilkaista pentua sillä silmällä ja Viivi asettuu. Se on jotain ihan eri tasoa kun omat yritykseni hillitä Viiviä vaikka se ihan hyvin hanskassa onkin.


Tänään on ollut ihmeellisen rauhallinen päivä. Viivi on köllötellyt melkein koko päivän sylissä rapsuteltavana. Metsälenkillä käytiin ja harjoiteltiin sen jälkeen noutamista. Noutaakin muuten tosi hyvin, mutta jos missaa heiton niin ei hoksaa lähteä hakemaan vaikka miten yrittää vihjata :) Huomenna on onneksi perjantai ja viikonloppu edessä. Toivotaan ettei sääennustus pidä paikkaansa kun sadetta lupaavat. Mikään ei ole mukavampaa kuin kuluttaa viikonloppu ulkona pennun kanssa. Ei tarvitse hillitä sen riekkumista samalla tavalla kuin sisätiloissa ;)


 Viivin tyylinäyte nukkumisesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti