Viivi

tiistai 8. toukokuuta 2012

Lentoon lähdössä

Tänään(kin) oli jännä päivä. Kätevää asua varsin keskeisellä paikalla näin koiranpennun kannalta. Lyhyt matka esimerkiksi lentokentälle, jossa pienelle Viiville riittää hetkeksi mietiskeltävää. Käveltiin ykkösterminaalista kakkoseen Viivi sylissä, ettei käy alkuun turhan jännäksi. Kovin meni pentu vakavaksi ja mietteliääksi, mutta eipä sitä silti pelottanut. Matkustettiin hissillä ja käytiin ihailemassa maisemia ylemmissä kerroksissa. Rauhallisessa paikassa annoin Viivin tepastella itsekseen lattialla ja hetken aikaa puuhasteltuaan se kävi makaamaan ja ihmettelemään maailman menoa. Vähän piti remmillä leikkiä ja söpöstellä niin että lentokentän henkilökunta oli ihan lääpällään siihen :D Illalla oli melkoisen väsynyt matkaaja. Eipähän roikkunut lahkeessa naskaleillaan!





Noin muuten päivään mahtui myös mönkijän ihmettelyä, siitä lähti kova meteli. Lisäksi Viivi toimi tehokkaana apulaisena sohvan korjaamisessa, eikä ollut moksiskaan surisevista työkaluista. Toki piti tutkia mitä jännää sieltä työkalupakista löytyy...

Työpäivän ajan se oli naapurin mukaan ollut hipihiljaa, vaikka ihan rauhassa ei takuulla ole ollut. Oli nimittäin jälleen kerran askarrellut tiensä vapauteen ja tällä kertaa oli koko portti auki! Melkonen hihhuli siis. Eikä suinkaan tyhmimmästä päästä. Noh, iltapäivän pysyi taas kiltisti aitauksessaan ja olipa muuten puolet päivästä ollut ihan sisäsiistikin! Edistystä siinäkin, saas nähdä jatkuuko sama meininki huomenna.

Olipa muuten ihan hissukseen myös automatkan ajan tänään. Pientä protestointia välillä kuului, mutta todella iso edistys edelliseen kertaan! On se viisas :) Luoksetulokin toimi tänään jo paremmin, istuminen alkaa luonnistua ja siihen on tullut malttia. Maahanmenoa ei olla treenattu edes, vaikka osaa se kyllä käydä maate kun sormella vihjaa...jos se vaan sattuu olemaan sopivasti väsynyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti