Viivi

torstai 10. toukokuuta 2012

Tsuktsuk

Käytiin tänään ihmettelemässä junia ja ihmisiä Koivukylän asemalla. Monta junaa nähtiinkin. Muutama meni ohi ja muutama pysähtyi asemalle. Ensimmäisten ajan pidin taas sylissä, mutta kun ei tuumannut mitään niin annoin tepastella laiturilla. Reipas pentu :) Ja reipastuu päivä päivältä. Se kävi tänään ilman mua naapurissa kylässä kun Hannu dognappasi sen ja palautui muuten aika äkkiä takaisin. Ei kuulemma ollut enää lainkaan vieraskorea :D Ja siellä juna-asemalla kulki kyllä kivasti kaivonkansien ja erilaisten ritilöiden yli eikä varonut tai arastellut ollenkaan. Itse asiassa se tuntui ihan tarkoituksella hakeutuvan niiden kansien päälle.

Hirveän riekkuhepulinkin se sai kun löysi Tikrun jäljiltä tyhjän raejuustopurkin. Maailman paras lelu! On se helppoa kun ei tarvii kalliita leluja hommata pienelle. Kaivoin varastosta tonne pihallekin leluja ettei koko ajan tarviis repiä kasveja siellä...alkaa nimittäin olemaan aika raiskatun näkönen piha, eikä se tietenkään ole kiva että jatkuvasti joutuu kieltämään pentua. Jospa lelut vähän hillitsisi tuhovimmaa. Eniten innoissaan taisi kuitenkin olla Myytti joka hyökkäsi lelun kimppuun takajalat täristen innosta. Ja kun pentu yritti tulla myös leikkimään niin mokoma antoi Viiville lähdöt! Ihan pahimpaan lelutärinään en ehtinyt kameran kanssa, mutta edes jotain pätkää sain sekä Myytistä että Viivistä. Ehkä viikonloppuna ehdin purkamaan niitä kamerasta.

Nyt ostin kaupasta vähän uusia nameja luoksetulon harjoitteluun. Aika vähän pyrin nameja käyttämään, kun myöhemmin se namipalkkaus on joka tapauksessa häivytettävä, kun opaskoiria ei kouluteta nameilla ollenkaan. Häiritsee sitten sitä varsinaista koulutusta jos koira jatkuvasti odottaa namia palkaksi. Mutta perusjutut opetan nyt alkuun nameilla ja harvennan vähitellen palkkauksen satunnaiseksi. Ainakin nämä herkut tuntui maistuvan ja luoksetuloon tuli ihan uusi asenne :) Viivi on kyllä NIIN ahne! Ruoka-aikaan pitää edelleenkin vähän neuvotella siitä istumisesta kun ei millään malttaisi odottaa ollenkaan...

Illalla oli lisää jännää ohjelmassa kun imuroitiin ekaa kertaa niin että Viivi oli paikalla. Viivin mielestä oli tosi outo hökötin, mutta meni maistelemaan imuria kun se sammutettiin. Dysonista lähtee sitä meteliä kyllä, joten ihmekös tuo jos pitää hetki ihmetellä. Lattioiden pesu oli ehkä hauskinta hetkeen. Viivi jahtasi pesintä ihan innoissaan, eikä haitannut vaikka sai välillä nenilleen varresta. Lopuksi piti vielä huuhdella se sieni suihkun alla ja Viivi osallistui siihenkin kovin innokkaasti. Ei näytä vesi paljon haittaavan labramoottoria :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti