Viivi

keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Hakaniemi

Heitin Aten tänään autolla Hakaniemeen sählymatsiin ja nappasin Viivin matkaan. Käveltiin Hakaniemessä pieni lenkki ja ihmeteltiin ihmisvilinän lisäksi mm. ratikoita ja busseja. Alkuun katseltiin hulinaa sivummalta mutta mentiin sitten rohkeasti asian ytimeen kun Viivi oli sitä mieltä ettei tässä nyt ole mitään uutta ja ihmeellistä. Pääsääntöisesti mennään ihmisistä ohi, mutta joitain olen sen aina antanut tervehtiäkin. Tänään osasi jopa käyttäytyä heti aluksi siivosti. Hyvin on tottunut myös isoihin autoihin, eikä enää tarvitse niitä jäädä katselemaan. Vauhdikkaasti ohittavat pyörät aiheuttaa vielä toisinaan joko pysähtelyä tai vaihtoehtoisesti olisi kiva lähteä jahtaamaan. Jahtaamisreaktio on onneksi aika lievä ja lopettaa heti kun kiellän. Lenkin lopuksi nautittiin eväät, eli iltaruoka autolla :) Mukava reissu, pentu on kyllä mennyt huimasti eteenpäin. Remmikäyttäytyminenkin on ihan mahtavaa, siitä ei tarvitse tällä hetkellä murehtia ollenkaan.

Tänään kuulin vähän Viivin sisarustenkin kuulumisia kun töiden puolesta hoitoperheisiin soittelin ja kyselin miten on pennun kanssa lähtenyt sujumaan. Melkoisen railakkaita tuntuvat ainakin osa olevan, mutta eiköhän se kuri ja järjestys kaikille vielä löydy.

Viiviin olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen. Hirmuisen yhteistyöhaluinen pentu, kiltti ja söpö mutta kuitenkin riehakas lapsonen. Menee luottavaisena häntä heiluen joka paikkaan ja tekee niin kuin pyydetään. Sen kanssa on heti löytynyt se yhteinen sävel ja se ei oikeasti ole mitenkään itsestäänselvyys. Muistan että Myytin kanssa olin aluksi vähän ymmälläni kun homma ei lähtenyt käyntiin kovinkaan sulavasti. Kyllähän se siitä koko ajan lähti sujumaan paremmin ja paremmin mutta ei se näin helppoa ollut aluksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti