Viivi

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Pieni pirulainen

Eilen illalla tuli ensimmäistä kertaa sellainen olo, että oliko tässä nyt mitään järkeä ottaa pentua riesakseen :D Olin menossa nukkumaan ja päästin Viivin ulos pissalle. Kaikkea muuta se kyllä teki mutta ei käynyt tarpeillaan. Rallatteli korvat lukossa pitkin pihaa ja tiesi tarkalleen mitä EI saisi tehdä ja teki kaiken kielletyn mitä ikinä keksi. Repi aitaa, raateli tuijaa, napsi narsisseja, riepotti pensasta, kaivoi kuoppaa, roikkui lahkeessa, puri sormia...lista on aika pitkä. Lopulta sain sen tarpeilleen ja sisälle ja olikin Myytin vuoro aiheuttaa harmaita hiuksia. Lopputulos oli sitten se, että laitoin Viivin Myytin viereen nukkumaan samalle pedille ja kas, kummallakaan ei ollut valittamista. Siinä ne tuhisivat vierekkän vaikkeivat vielä olekaan kovin läheisissä väleissä noin muuten. Tosin lopulta Myyttiä alkoi ahdistamaan kun Viivi ojenteli tassujaan turhan lähelle :) Kun vihdoin pääsin nukkumaan, niin kissa aloitti oman rallikilpailunsa. Oli vitsit vähissä siinä vaiheessa ja mietin onko tässä eläintarhassa mitään järkeä!

Aamulla taas fiilis olikin ihan eri. Yö meni ilman pissailuja kun ehdin päästää sen kolmen maissa pihalle. Ja muutenkin Viivi oli taas varsinainen söpöläinen. Miten voikin olla pennussa kaksi noin eri puolta :D Niinhän niissä tosin aina taitaa olla.

Noin muuten eilinen meni mukavasti. Käytiin pellolla lenkkeilemässä kaikkien koirien kanssa ja siellä tuo pentu paineli isojen kanssa innoissaan. Tikrukin osoitti lämpenemisen merkkejä ja muutenkin se on alkanut olemaan vähän rennommin eikä enää kammoksu pentua niin paljon. Myytti puolestaan haluaisi kovasti leikkiä ja Viivikin on jo alkamassa leikkiin, kunnes Myytti innoissaan röhkäisee kovaan ääneen leikkikutsunsa ja Viivi päättää tässä vaiheessa että parempi kierähtää selälleen ja olla ihan huomaamaton  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti