Viivi

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Viivi oppii talon tavoille...

...hyville ja huonoille! Eilen juoksi ulkoa sisälle ja hups, hyppäsi suoraan sohvalle ensimmäistä kertaa. Oli ihan ihmeissään itsekin että miten tässä näin kävi. Joutui kyllä valitettavasti palaamaan lattiatasolle, vaikka omat koiras sohvalla saakin olla. Tosin niillekin nämä oikeudet annettiin vasta aikuisena ;)

Vimpsis on alkanut jostain syystä inhoamaan kaulapannan laittoa. Samoin hihnan kiinnitystä pantaan. Tulee hyvin luokse aina, mutta sitten pitäisi venkoilla ja kiemurrella. Jospa se siitä taas iloksi muuttuu. Muuten se on edelleen melkoinen ihannepentu :) Jotenkin niin vaivaton ja kiltti, vaikka ei todellakaan mikään nöhveröinen. Eilen Mustissa ja Mirrissä riitti ihailijoita ja jokainen ihmetteli miten se onkin niin reipas pieni!

Eilen punnasinkin sen ja paino tällä hetkellä tasan 9 kg!

Huomenna se Kuhmoon lähtö ja seuraava viikko onkin vähän kysymysmerkki. En viitsisi sitä ottaa hotelliin mukaan, jos se vaikka ei osaakaan käyttäytyä. Joutuisi sitten odottamaan pitkiä aikoja autossa ja eipä siinä muuten mitään mutta helteellä se ei siellä voi olla ja mihis se sitten laitettais?  Atte ei pysty sitä koko viikkoa kaitsemaan...täytyy yrittää saada se hoitoon mut jos ei onnistu niin sitten taiteillaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti