Viivi

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Uusia tuttavuuksia

Vimpsis tapasi eilen uuden kaverin, nimittän Laku-pupun. Viivin mielestä se oli vähän epäilyttävä ja sitä oli parempi katsella vähän etäämmältä ;) Uusia ihmisiäkin ollaan tavattu kasapäin ja aina tervehditään häntä heiluen ja valitettavasti myös tassut edellä...Ehkä yksi vaikeimmista asioista on omasta mielestäni opettaa pentu olemaan hyppimättä vieraiden päälle. Sitä kun jatkuvasti siitä palkitaan silittelyin ja muuten. Koiran ehkä osaan kouluttaa, mutta en niitä sitä tervehtiviä ihmisiä! No ei, syyllistyn itsekin hyppivän koiran paijailuun jatkuvasti, se vaan tapahtuu :D

Vanhemmillani on kotonaan melkoiset portaat yläkertaan. Viime visiitillä Viivi meni ne omatoimisesti ylös, muttei uskaltanut tulla alas. Kutsuin sitten Myytin yläkertaan ja Myytin perässä pentu uskaltautui kuin uskaltautuikin menemään alaspäin...on kyllä superia käyttää vanhempia koiria hyväksi näissä tilanteissa. Ei tarvitse alkaa miettimään missä kohtaa menee houkuttelun ja lässytyksen puolelle kun ei tarvitse sanoa mitään muuta kuin kehua hyvästä suorituksesta :D Noh, eilen käytiin taas kylässä ja enää ei portaat pelottaneet. Tokihan sitä on kokoakin tullut lisää ja portaita oli huomattavasti helpompi kulkea. Pitäisi taas joku ilta hurauttaa vaikka lentokentälle tai itäkeskukseen treenailemaan yleistä hälinää, liukkaita lattioita ja portaita.

Viivi on muuten nyt virallisesti sisäsiisti!! Useampana päivänä se on pystynyt olemaan pissimättä jopa 8 tunnin päivän kun en ole päässyt ruokatunnilla sitä ulkoiluttamaan. Mahtavaa :) Kohta sen ei onneksi edes tarvitse olla pitkää päivää yksin kun alkaa loma ja sen jälkeen sillä onkin rokotukset kunnossa ja ikää sen verran että saa tulla työpäivieni ajaksi tarhalle hengailemaan ainakin useimmiten. Oppii samalla tulevan opinahjonsa tavoille, niin ei tarvitse sitä enää myöhemmässä vaiheessa jännätä :)

Muutama kuva viime päivien toilailuista :)

"Tämä on muuten kelpien ruoho..."

"Tämä lelukin on itse asiassa kelpien lelu..."


"Sulla on täällä vähän hammaskivee..."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti