Viivi

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Tarhajakso osa I

Vimpaus otti varaslähdön ja aloitti tarhajaksonsa päivää ennen muita V-pentuja. Pekka nappasi sen matkaan ja kävi Helsingin hulinassa kävelemässä. Kyllähän sitä vähän tulisilla hiilillä odotteli Pekan palaamista ja kommentteja...miten oli mahtanut Viivi käyttäytyä vieraan ihmisen kanssa suuressa maailmassa. Mut eihän tuo pentunen mitään ylläriä tuottanut. Kovin oli ollut rohkea ja luottavainen. Ei ollut hätkähtänyt kovaa meteliä pitävää rullakkoa tai muutakaan vaikka tapahtumaa oli riittänyt. Ihmisiin oli suhtautunut hyvin, samoin toisiin koiriin. Taluttimessa oli kävellyt nätisti ja muutenkin käyttäytynyt ilmeisen siivosti. Portaita ei ollut jännännyt lainkaan. Mahtava Vimpsis!

Tarhalla se pääsi samaan koppiin Unnan kanssa, joten tuttua touhua. Siellä se oli raadellut viattoman nalleraukan päättömäksi :) Kovasti ne siellä keskenään painivat kunnes Unna oli ilmeisesti päättänyt alkaa nukkumaan ja Viivi hengaili odottavan näköisenä. En tiedä mitä se mahtoi itsekseen siellä puuhailla, kun tokihan se kuulee kun käytävällä liikutaan ja nousee ylös katsomaan...muutenhan se on voinut vedellä sikeitä tyytyväisenä :)

Huomenna jatketaan tarhajaksoa ja saas nähdä pääseekö Viivi testeihin jo silloin. Yön se saa viettää kotona vaikka muut pennut ovatkin yön tarhalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti