Viivi

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Riiviö on vallannut talon!

Huh, Viivi on pistänyt ihan ranttaliksi kun pääsi kotiin. Normaalisti se on suht rauhallisesti sisällä ja ulkona sitten riehutaan senkin edestä. Nyt se painaisi koko päivän putkeen sisällä jos antaisi. Kissa saa kyytiä, kun on sekin pieni juttu unohtunut, että kissaan ei kosketa, ainakaan kovin railakkaassa mielentilassa.

Pissavaiva ei onneksi enää häiriste. Olo helpotti heti ekojen antibioottien jälkeen, vaikka vielä toissayönä pissa olikin tullut kerran sisälle. Nyt on tilanne tasaantunut ja voin hyvillä mielin jättää Vimpsin Terhin huomaan :) Oikeastaan aika kivaa viettää viikko ilman pentua. Hyvä nyt sanoa...todennäköisesti soitan Terhille jo tunnin päästä lähdöstä, että onhan siellä kaikki hyvin jne :D Noh, hyvä harjoitella näitä eroja kun joskus sellainen iiiiso ero on kuitenkin edessä.

Eilen oli aika jännää. Käytiin mun vanhemmillani iltakahvilla ja siellä olikin pari taaperoa hoidossa. Viivi on samat muksut nähnyt toki ennenkin mutta tällä kertaa ne konttasivat lattialla! Viivin mielestä se on niin epäilyttävää että piti ihan murrata niille mokomille! Katseltiin lasten menoa sitten hetki yhdessä ja eihän niissä sitten tarkemmin ajatellen ollutkaan mitään kummallista ;) Mutta täytyykin muistaa uusia vastaava tilanne lähiaikoina..

Painoa eilen 9,3kg eli melkoisen maltillisesti Viivi painoaan lisää. Josko sieltä jossain vaiheessa tulisi kunnon kasvupyrähdys :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti