Viivi

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Uimakausi korkattu...

..ja samalla Viivin uintiura ylipäätään :) Ei se kyllä vapaaehtoisesti veteen mennyt, mutta mulla ei ole tapana koiriani pahemmin houkutella mihinkään. Niinpä Viivirukkakin joutui uimaan vaikkei ehkä olisi halunnutkaan. Eikä sille mikään hinku asiasta syttynyt, joskaan ei se pahaksikaan pannut. Ui kiltisti ja rauhallisesti sen mitä oli uitava rantaan päästäkseen. Hyvä tyyli sillä oli, ei hätäillyt tai roiskinut ollenkaan. Noh, oliskos sitä Viiviltä muuta voinut edes odottaa....

Ensin seurataan kun Myytti näyttää esimerkkiä
No okei, pieni alkuhoukuttelu sallitaan ;)
Mut sit mennään eikä meinata!

Hyvin ui :)

Tjaa, enpä tiedä oliko se hauskaa...




 Meidän viereen tuli porukkaa uimaan koirineen, kysyivät toki saako tulla. Viivi bongasi heti sieltä bortsujen joukosta labbiksen :D Ja pentu oli ihan loistava, vaikka häiriötä oli enemmän kuin tarpeeksi niin kutsumalla sen sai pois toisten koirienkin luota. Ja jos ei ekalla kutsulla tullut niin pieni ärähdys tehosi ja tuli iloisena ilmottautumaan.

Päivällä Viivillä oli pentuseuraa kun Sari tuli Brandy springerin kanssa lenkkeilemään meille. Pennut ovat saman ikäisin (päivän erolla :D )ja hauskan näköinen kaksikko kun olivat ihan saman kokoisiakin. Hyvät leikit oli ja kiva että löytyy muutakin pentuseuraa ku labbiksia. Löysivät myös kivan mutaojan jossa oli hauska pyöriä. Hienona tyttönä Vimpsi toki ensin juoksi vain reunoilla kun Brandy oli jo itse asiassa. Lopulta se Viivikin sinne ojaan humspahti ja pääsi kotona elämänsä ensimmäiseen suihkuun :) Toivottavati saan Sarilta jossain vaiheessa kuvia reissusta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti