Viivi

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Pientä askartelua

Yöllä oli pieni labradori askarrellut kuntopyörän kimpussa. Paljonkohan niihin mahtaa uudet polkimet maksaa? :D Aamulla se vielä jatkoi uurastustaan ja pääsin kertomaan sille ettei se ole ihan toivottua käytöstä. Siinä se sitten taas katsoi mua pienillä silmillään oikein söpösti...yritä nyt moista torua :) Hampaat vaihtuu, joten ilmeisesti jyrsittävä kelpaa. Pari uutta nökötintä on jo ilmaantunut ja lisää pukkaa! Ehkä se on vähän alkanut taas hampaitaan ihmisiinkin käyttää vaikka jo ajat sitten luopui moisesta. Eilen tuli Aten paitaankin reikä kun hammas tarttui kiinni :p

Tänään juhlitaan Aten synttäreitä kaveriporukalla ja odotettavissa siis jälleen kasa ihmisiä, joten rapsutuksia tiedossa Viiville ja muille karvaötököille. Mahtaa ens yönä maistua uni polkimien sijaan!

Painoa on taas kertynyt pilkulleen kilo lisää viikossa. Sitä siis kasassa jo huikeat 13,4 kg! Mydeä hirvittää, koska ihan näillä nurkilla mennään painossa ohi niin että viuhuu :) En ole sitä punnannut hetkeen mutta jotain 14 kg se taitaa olla. Myyttihän ei enää ole edes leikkitäti...taisi olla kiva painia kun pentu oli pieni mut nythän se mokoma vois vielä voittaa! Nykyään Myde keskittyy vahtimaan pihalla lelujaan ettei vaan hölmö labbis tule liian lähelle :) Kyllä ne eilen vähän temusivat, mut vähiin on jäänyt. Sen sijaan Tikrun kanssa leikit vielä jatkuu ja jopa paranee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti