Viivi

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Suomenlinnassa

Ensimmäisen varsinaisen lomapäivän kunniaksi otettiin pentu matkaan ja suunnattiin Suomenlinnaan Aten kanssa. Lauttamatka meni mukavasti, Viivi makoili rauhassa mun jaloissa. Portaita se ei uskaltanut kiivetä, mut ne nyt näyttikin jo siltä ettei siitä kunnolla pieni koira edes pääse joten nappasin Viivin syliin jo alkumetreillä. Suokissa käveltiin ympäriinsä maisemia ihastelemassa. Lämmintä oli, vaikka tuuli oli kova. Tällä reissulla tuli varmistuttua siitä että nyt tuo koira on siinä iässä että se vetoaa ihmisiin ja joka toinen vastaantulija kysyy saako sitä rapsuttaa ja se toinen puolisko ihailee ääneen että voi miten söpö! Tällä reissulla oli myös oikein fiksuja lapsia joiden annoin myös Viiviä rapsuttaa kun osasivat kohteliaasti kysyä luvan ensin äidiltään ja sitten multa :) Viivi on loppujenlopuksi aika välinpitämätön vieraita ihmisiä kohtaan. Jotkut se moikkaa iloisesti mut osan kohdalla se tänäänkin vaan jatkoi aiempia puuhailujaan.

Käytiin nopsasti kotona kääntymässä ja napattiin Tikru ja Myytti kyytiin ja lähdettiin kakkukahveille mun vanhempien luokse, jossa olikin paaaaljon ihmisiä. Viiviä väsytti ja kovasti kaikki ihmettelivät että siinäpä on kiltti ja rauhallinen pentu! No kai nyt, kun se oli ihan sippi koko päivän puuhasteltuaan. Niinpä se sitten vetelikin sikeitä lähes koko ajan ja näki jänniä uniakin sätkimisestä päätellen :)

Kuviakin reissusta on, mut lisäilen ne myöhemmin kun saan ne Aten puhelimesta! Jos ne nyt on edes julkaisukelpoisia. Hauska päivä oli, näitä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti