Viivi

lauantai 26. tammikuuta 2013

Pieni sintti, suuri seikkailu

Tänään lähdettiin sen suuremmin suunnittelematta Itiksen kauppakeskukseen hengailemaan. Ensin bussilla Helsingin rautatieasemalle ja sieltä metrolla loppumatka. Bussissa ja metrossa se käyttäytyi tosi mallikkaasti. Jotenkin odotin että siitä saattaisi tulla piiiitkä matka jos Vimps päättää hassutella. Vähän se möngersi bussissa edellä olevien jalkatilaan ja metrossa nojaili sen suuremmin häpeilemättä kanssamatkustajien jalkoihin :) Yritin pitää sen aisoissa ja onneksi ihmisiä vaan hymyilytti toisen kikkailut. Mutta tosi tyytyväinen voi olla sen matkustusasenteeseen.

Itiksessä oli paljon väkeä, mutta Viivi meni siellä kuin vanha tekijä. Sitä ei kiinnostaneet toiset ihmiset juuri ollenkaan, vaan pujotteli käytävillä varsin sujuvasti. Muutaman kerran nuuski lattiaa ja yritti poimia jotain suuhunsa, mutta se oli yllättävän vähäistä. Se oli kyllä aika liikuttava siellä jolkotellessaan. Jossain kohti tuli vähän hiki, eli läähätti hetken ja hilsettäkin ilmaantui mutta kokonaisuudessaan varsin rento fiilis siitä jäi. Korkeat paikat ei hetkauttaneet millään tavalla ja portaita kulki hienosti. Ei siis huolta niiden suhteen :) On se kyllä kiva koira. Kerrassaan vaivaton shoppailukaveri :)

Bussissa opaskoiran paikalla on ahdasta jopa tällaiselle sintille!

Viivi suuressa maailmassa ja korkeallakin vielä! Ei huimaa yhtään :)

1 kommentti:

  1. Hei voisitko treenata samalla sille reitin Iiriksestä Kauppakartanonkadun kautta Cittariin, sieltä Hansasiltaa pitkin läpi Itiksen, ja takaisin Iirikseen. Kiitos. Mä voisin sit vaan keskittyä Vimpsin kanssa kahvilla istumiseen (sikäli mikäli mun koulutusryhmään tulee :D )
    Mä voin sit tehdä jonku vastapalveluksen sulle Carmenin kanssa. Nyt se osaa jo istua, maata, avata ovet ja pölliä safkaa.

    VastaaPoista