Viivi

perjantai 25. tammikuuta 2013

Tuholainen

Viivi on nakerrellut päiviensä ratoksi eteisen parketista palasia. Ulkoeteisen ja eteisen välistä kun puuttuu kynnys, joten siitä on kiva askarrella tikkuja reunasta. Taidan mennä kynnysostoksille viikonloppuna ;) Syököön ennemmin sitä kuin lattiaa.

Kakansyöntiongelma jatkuu edelleen. Tähän mennessä on kokeiltu pidempinä kuureina mm. keepers mixiä, deteriä, B-vitamiinia ja nyt viimeisimpänä maitohappobakteereja. Lisäksi ruokaan on lisätty ananasta ja banaania (josta tuli oksu). Ei merkittäviä tuloksia. Remmilenkeillä ei yleensä syö kakkaa, mutta välillä kyllä. Vapaana ollessaan sen sijaan suunnistaa kasalta toiselle, ainakin useimmiten. Arvatkaapa vaan saako tuo olla niin paljon vapaana kuin haluaisin sen olevan. Kakan syömisestä seuraa joko lyhytaikainen ripuli tai oksennus olohuoneeseen. Ei kiva siis. Mutta uskottava kai se on että se on vaan ärsyttävä tapa, eikä mikään puutostila. Toivottavasti olisi edes vain talven riemuja ja loppuu kun kesä tulee, eikä ole tarjolla jäätyneitä pökäleitä.

Hyvässä kunnossa se on tällä hetkellä. Turkki on paksu ja kiiltävä ja se on sopivan hoikka. Silmät vähän taas rähmii mutta sitä se on ollut aina satunnaisesti kun ne rakkulat siellä edelleen häiriköi välillä. Menee itsekseen ohi kun vähän putsailee silmävedellä.

Virallista testikutsua odotellaan saapuvaksi. Sen kanssa on ollut jotain viilaamista ja kuulemma tänään sen pitäisi kolahtaa sähköpostiin. Näinköhän :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti