Viivi

torstai 14. helmikuuta 2013

Tuhma toimistokoira

Otin Viivin tänään töihin mukaan, koska joku kodinsuojeluvaisto käski minua niin tekemään. En olisi välttämättä halunnut nähdä mitä tekee tylsistynyt, melkein viikon niukalla liikunnalla möllötellyt labradorinnoutajalapsi jäädessään yksin kotiin ;) Se pääsi toimistokoiraksi touhuamaan ja oli sitten kanniskellut kaikenmoista tavaraa pitkin taloa, rikkonut leluja, tonkinut roskiksista papereita ym. Iltapäivällä se kruunasi kaiken pissaamalla kaksi kertaa sisälle. Kerran keittiöön ja toisen kerran pomon huoneen matolle. Uuuups! Nyt illalla ei ole pissinyt sopimattomiin paikkoihin, joten mitä lienee sitten ruikkinut. Tekisi mieli sanoa että tekeekö se juoksuja, mutta kun olen sanonut niin jo monen monta kuukautta, niin taidan olla hiljaa. Ehkä se söi tarhassa riekkuessaan paljon lunta...mutta luulisi että olisi pissinyt sitten isoja lätäköitä kun nämä olivat olleen pikkupissoja. Tutkimattomia ovat Vimpsin pissimiset...

Pääsi se siis päivällä purkamaan energiaansa taas isojen koiraoppilaiden kanssa tarhaan. Siellä ne mennä viuhtoivat hullun lailla kinoksissa. Kokoonpanossa tänään mukana Vimps, Milo, Lempi, Tarmo ja Otto. Niitä on hauska seurata taukohuoneen ikkunasta, tulee väkisinkin hyvälle tuulelle toisten riemua katsoessa.

Illalla tehtiin vielä lenkki ja kovin on kämpässä hiljaista tällä hetkellä. Mahtoi olla rankka päivä :D Huomenna se saa jäädä kotiin pitämään Myytille seuraa. Myytti (6v) oli ollut tänään ilmeisen yksinäinen ja tylsistynyt, koska oli pelannut täällä Aten Xbox peliä! Huomenna sillä on sitten pelikaveri niin ei yksin tarvitse leikkiä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti