Viivi

tiistai 11. syyskuuta 2012

Iso tyttö jo...

Tänään sain kouraani C-Barq lomakkeen, eli kyselyn opaspennun käyttäytymisestä. Se tarkoittaa siis sitä että puolivuotispäivä lähenee. Siis nyt jo?? Normaalisti sitä kai olisi iloinen että pentu kasvaa ja viisastuu mutta nythän se tarkottaa myös sitä että yhteinen aika alkaa olla jo puolivälin tietämissä! Ja kun Vimps on niiiiin kiltti ja viisas, niin voisihan se vaikka pysyä tuollaisena pallerona jonkin aikaa vielä. Ihan hauska kyllä täyttää lomaketta. Samalla tulee miettineeksi asioita tarkemmin ja huomaa juttuja joihin voisi panostaa. Ihan loppuun asti en ole vielä päässyt, mutta tähän saakka Viivi näyttää paperillakin hyvältä opaskoiran alulta :) Sisaruksille lomake saapuu sitten aikanaan postitse, me otettiin vaan varaslähtö kun ei tarvitse postia välikädeksi.

Viivillä on muuten ehkä maailman suloisin tapa pussailla. Se tunkee samettisen turpansa ihan kiinni poskeen ja lipaisee sievästi. Siitä kuuluukin sellainen hassu "flof" ääni :D Vähän eri meiningillä kuin kelpie, joka nuolisi aina ja ihan hulluna jos vaan antaisi. Vimpsin tapa on huomattavasti ihmisystävällisempi ;) Ja oikeesti, se kuono on siis todellakin niin samettia, että tekisi mieli pusutella sitä jatkuvasti...

Töissä se on päässyt eilen ja tänään leikkimään koulutuksessa olevan pienen narttukoiran kanssa ja siis Viivihän on ihan samankokoinen! Kaveri kun ehdotti että laitetaanko ne samaan tarhaan niin ensin ajattelin että täytyy kattoa ettei se toinen ole mikään jyräävä koira ja liiskaa pientä Vimpsiä alleen. No mitä vielä, arvatkaa kumpi koirista on se katujyrä..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti