Viivi

perjantai 26. syyskuuta 2014

Viivin ja pentujen kuulumiset

Linkki pentujen kuviin:  VIIVIN L-PENTUE

Niin se hurahti seitsemän viikkoa kamalaa vauhtia! Pennut lähtevät huomenna hoitoperheisiinsä, paitsi Luffe odottelee sunnuntaihin. Niinpä Viivikin tulee kotiin vasta sunnuntaina. Kyllä sitä täällä odotellaankin :)

Enpä sitten tänne päivitellyt kuulumisia kun niitä on tullut päiviteltyä niin omassa kuin opaskoirakoulunkin facebook sivustolla. Kaikki meni kuitenkin suurin piirtein hyvin. Muutamat ripulit Viivillä ja yksi pennuilla, mutta onneksi niistä selvittiin. Viivin vatsan toiminnan kanssa oli kyllä pitkin matkaa vähän ongelmaa, eikä syytä siihen löydetty. Ruokintaa tuunattiin muutamaan otteeseen, mutta aina oli jotain sanomista. Normaalistihan se ei ole lainkaan herkkävatsainen ja tullut toimeen monenlaisella ruualla. Toivotaan että maha ei reistaile enää kotona ja jännä nähdä toistuuko sama sitten seuraavan pentueen kanssa.

Viivistä kuoritui varsin tunnollinen supermama ja se hoiti pentunsa erinomaisesti. Tarhalla se kyllä otti vähitellen omia oikeuksia ja juoksenteli muutamaan otteeseen valtoimenaan tarhan käytävillä :D Sitähän ei mitkään portit ihan helpolla pidättele. Luulen että tarhalla ollaan melko onnellisia että Viivi muuttaa takaisin kotiin. Täytyy varmaan viedä maanantaina paljon leipomuksia töihin...kiitos ja anteeksi :)

No mutta ne pennut. Ajattelin ensin että suhtaudun näihin nyt sillä tavalla ammattimaisesti että en kiinny niihin sen enempää kuin muihinkaan pentuihin. Kiva jos jotain kuulumisia kuulee joskus, mutta ei sen niin väliä. Jossain välissä huomasin, että ihan mahdoton ajatus. Minä niin rakastuin jokaiseen palleroon <3 Reippaita, sosiaalisia, rohkeita oppaanalkuja. Hirmuisia pusuttelijoita kaikki. Purivat ihmeellisen vähän vaikka kyllä todellakin senkin taidon osasivat. Eilen lähti kengännauhat, kaulahuivi ja takin helmat parempiin suihin. Jokainen eri suuntaan. Ja naskalihampaat kiinni mun alillesjänteessä. Se sattuu :D Ja ne oli niin pieniä! Viivi painoi 5,9 kg tullessaan ja nyt esim. Laika painoi 3,8 kg eikä se ollut edes pienin! Muistan kyllä että Viivi oli melkoinen palleroinen tullessaan...

Pakko laittaa jotain ylös vielä kun muistan. Hauska verrata sitten isona minkälaisia näistä pötköistä tuli. Nämä ovat vain omia havaintojani ja saattavat muuttua paljonkin kun pääsevät hoitoperheeseen ja joutuvat eroon sisaruksistaan :)

Latte: Suuri persoona! Aina hereillä, aina esillä, aina tulossa syliin. Aina show päällä. Kovin pusuttelija.
Luffe: Tarkkailija ja sivustaseuraaja. Tasainen kaikissa tilanteissa :)
Lupus: Aluksi vähän jännittynyt tyyppi, sylissäkin vähän epäileväinen alkuun. Rentoutui, mutta loppuun asti sellainen alkuun vähän harkitsevainen kaveri ennen kuin tarttui rempseästi toimeen. Rakasti kiipeilyä!
Laika: Tasainen ja tasapainoinen tyttö. Utelias ja erittäin valokuvauksellinen :D
Leia: Söpö kuin mikä heti pienestä pennusta lähtien! Alkuun ujosteleva, mutta vauhtiin päästyään reipas ja pomppivainen tyyppi!
Lime: Vauhdikas porhaltaja, toisinaan vähän sivustaseuraaja ja pohdiskelijaluonne. Leikkisä :)
Lumo: Tasainen, välillä jopa huomaamaton tyyppi. Reipas ja rohkea!
Lysti: Nimensä veroinen pentu. Lystillä nyt vaan oli aina vähän hauskempaa. Ikiliikkuja, viihdyttäjä :D

Hirveä ikävä niitä kaikkia tulee! Päivien piristys oli käydä pentuja katsomassa. Onnea ja menestystä kaikille lapsosille tulevaan vuoteen ja eiköhän niitä tässä onnistu välillä näkemäänkin. Kaikki perheet vaikuttavat ihan erinomaisilta, joten hyvä mieli senkin suhteen :)
Yritän tänne laitella jotain kuulumisia jatkossakin, mutta tuskin kovin usein tulee täällä taas kirjoiteltua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti