Viivi

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Viikonloppuvieras

Meillä oli viikonloppuna ehkä maailman suloisin vieras. Kymmenen viikkoinen labbislapsi Ruffe. Se on koulun ostopentu ja haettiin se kasvattajan luota koululle perjantaina. Se matkasi tänään Kajaaniin projektikoiraksi opettajan matkassa, eikä ole kiva noin pientä koiraa pitää tarhalla. Se oli kyllä varsin valloittava tapaus, nyt on melkein ikävä sitä :) Olihan se kyllä rasittavakin, niinkuin pennut tuppaa vähän olemaan. Aika kultaa kyllä nopeasti muistot, koska en muistanutkaan millainen vahtiminen siinä on kun pentu tulee taloon. Ja Vimps ei ole vielä vuottakaan :)

Viivi oli aivan mahtava leikkitäti. Siis ihan uskomattoman hyvä, menin ihan sanattomaksi! Jotenkin olin ihan varma että se on liian raju ja saan koko ajan komentaa sitä olemaan nätisti. Ja sitten se olikin ihan mallikelpoinen äitihahmo. Kun Ruffe tuli kohti, se keikahti selälleen ja hellästi tuuppi sitä kuonollaan. Ihana Viivi <3 Tänään leikit jo vähän vauhdittui ja muutamaan otteeseen piti muistuttaa ettei sisällä rallailla.

Myytti oli aluksi ihan näreissään, että mikäs hitto tämä on...ei kai se jää meille? Sen kanssa pitää aina olla vähän tarkkana, kun en ihan ota siitä aina selvää että mitä se meinaa. Kai se vaan pitäs siihenkin alkaa luottamaan kun se osaa näemmä mitottaa ärinänsä oikein mallikkaasti, eikä turhaan pölläyttele pentuja. Sekin sitten toisena päivänä intoutui leikittämään pentua, mutta koska sen leikki kuulostaa ennemminkin tappelulta, niin Ruffe oli vähän kauhuissaan tästä Myytin leikkikosiskelusta :D Sama juttuhan se oli silloin Viivin pentuaikaan, kun kelpin leikistä lähti niin kova ääni että Viiviä hirvitti.

Sidewild Xmas Rudolph "Ruffe"



Aten hellässä huomassa :)

Kännykkäräpsy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti