Viivi

lauantai 6. lokakuuta 2012

Edustuspentu

Vimps pääsi taas edustamaan kun käytiin esittelemässä opaskoirakoulun toimimaa Lahdessa Vethausin Kamupäivä-tapahtumassa. Osasi jopa käyttäytyä kohtuullisesti. Tai no tosi hyvin mutta koirat kyllä kiinnosti yllättävän paljon. Mut ehkä liikaa vaadittu puolivuotiaalta että osaisi ihan mallikelpoinen olla koko ajan :) Kiva päivä oli, Vethausin poppoo pisti parastaan että viihdyttiin! Teki varsin hyvää Viiville päästä mukaan.

Muuten ei mitään ihmeitä, pieni juntturavaihe edelleen päällä joten tiukkana saa olla ettei ala hyppimään silmille :) Eilen se pääsi osallistumaan TV-kuvauksiin, joskin vain sivuosassa joten saa nähdä näkyykö Vimpsiä edes vilaukselta ohjelmassa.

Kaikki V-pennut ovat ilmoittaneet pääsevänsä seuraavalle tarhajaksolle. Ihan mahtavaa!! Odotan suuuurella mielenkiinnolla testejä, koska tässä vaiheessa saa jo hyvän kuvan siitä missä mennään. Todellakin toivon että kaikki pennut ovat edelleen yhtä mahtavaluonteisia kuin viimeksi. Ainakin hoitoperheet ovat olleet hiljaista sakkia, eivätkä suotta ole meitä kouluttajia hätyytelleet apuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti