Viivi

tiistai 14. elokuuta 2012

Pikkupirulainen

Nyt eletään aikoja kun pentu rallattelee miten sattuu ja joutuu sanomaan vähän napakammin. Voi olla että on tullut lepsuiltua Vimpsin kanssa ja täytyy vähän tarkistaa koulutuksellisia juttuja ettei ihan metsään mennä. Palautetaan perheeseen kuri ja järjestys. Eilen se kaatoi ison vesikupin lattialle ja sen verran kova voimasana pääsi että kerrankin pentu jätti härkkimättä kun siivosin jälkiä. Tyytyi seuraamaan toimitusta pienen välimatkan päästä...

Eilen illalla se löytyi sohvalta nukkumasta somasti käpertyneenä. Joutui tyytymään kohtaloonsa ja tallustella omalle pedille. Seuraavaksi se hyppäsi aamulla sänkyyn, nyt on sekin paikka löydetty. Joka päivä pitää yrittää jos vaikka onnistuis ;)

Tänään kävi sukulaisia synttärikahveilla ja jouduin laittamaan koirat omiin huoneisiinsa kun alkoi olemaan vähän liiaksi tapahtumia :D Lisäksi siskon nuorin muksu pelkää koiria joten parempi estää ennakolta huutokonsertti. Kerran Viivi murtautui aitauksestaan ja toki kävi juuri Vilhon tuuppaamassa kumoon ohimennessään...nyt on taas rauha maassa ja sellainen oli että uni maistuis itse kullekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti