Viivi

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannusfiiliksiä

Juhannus vietettiin koko perheen voimin Lopella tuttujen mökillä. Väkeä oli paljon, mutta meno kuitenkin ihan koiraystävällistä :) Viivi joutui olemaan narun jatkeena koko viikonlopun, ettei olisi lähtenyt miehiin kesken kaiken. Ihmeen hyvin se siinä malttoi olla, eikä suuremmin protestoinut kohtaloaan. Atte oli aivan varma, että hihnat ja pannat katkeilee kun Viivi pistää ranttaliksi, mutta höpsis, osaahan se nyt sen verran käyttäytyä!

Uimassa käytiin monta kertaa ja onhan se nyt hieman hullu. Olisi uinut ihan loputtomiin ja kun en enää suostunut heittämään sille dummya niin lähti sitten hyvin päättäväisesti noutamaan kaukana ollutta verkkomerkkiä. Koko laiturillinen ihmisiä yrittää saada sen kääntymään takaisin, mutta pakko oli muutamaan kertaan tökkiä styrokspalloa ennen kuin uskoi että varmaan viisaampaa uida takaisin rannalle. Saas nähdä koituuko sen uinti-innosta vielä ongelmia...eipä olisi ensimmäinen labbis joka pitää hakea veneellä järvestä, kun muuten ei tule pois.

Noin muuten sitten...olen miettynyt blogin kohtaloa nyt kun Viivistä tuli mammakoira. Aion kyllä jatkossakin kirjoittaa Viivin kuulumisia, mutta taidan siirtää tämän osaksi omien koirieni blogia niin ei tarvitse moneen paikkaan kirjoitella. Teen sinne Viiville oman kategorian ja näin on helppo lukea ainoastaan ne Viivin jutut jos muu ei kiinnosta :) Etenkin sitten riittänee kerrottavaa kun on ensimmäisen pentueen vuoro. Käykääpä siis jatkossa seuraamassa Viivin kuulumisia osoitteessa http://hurmaaja.blogspot.fi/

Kiitos ja kumarrus näin kuvien myötä kaikille lukijoille!












1 kommentti: