Viivi

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Voihan kakara :)

Viivin testiviikko loppui vähän mollivoittoisesti. Testaaja vaihtui ja tänään oli taas pöllöilty. Se oli vetänyt liikaa valjaissa ja ei ollut suostunut oikein kunnolliseen yhteistyöhön. Lopuksi oli mennyt vähän paremmin kuitenkin. Kuulemma ihan kakara vielä ja onhan se tietysti joo. Ja sillä ei ole edelleenkään ollut edes niitä juoksuja joiden jälkeen voisi olettaa pientä aikuistumista :)

On tämä vaan yllätyksellistä tämä koirien kanssa touhuaminen. En olisi voinut ikipäivänä kuvitella että se tuolla lailla pönttöilee! Niin se vaan koiraa muuttaa kun ei ole tuttu ihmien narun päässä ja tulee uusia juttuja eteen. Tosi usein näitä juttuja tulee joka testeissä; hoitoperhe on aivan varma että läpi menee tai toisaalta että tuosta hullusta ei ikinä tule opasta. Ja yllätys on suuri kun meidän mielipiteemme on ihan päinvastainen :) Samoin tarhan henkilökunta saattaa pitää jotain koiraa ihan toivottomana tapauksena, kun taas kouluttajien mielestä koira on ihan huippuyksilö...ja taas toisinpäin.

Nyt me sulatellaan pönttöilyjä viikonloppu ja startataan taas ensi viikolla testien kimppuun. Viimenen rutistus vielä! Jospa se Viivinkin petraa seuraavalla lenkillä kun teki tuttavuutta ensin kouluttajan kanssa. Toivotaan parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti